Videokurs Strukturbilder

Videokurs Strukturbilder/ akryl( 6 videoer)

Pris 2500kr

Tilgang til kurs 3 mnd.

Du lærer på kurset:
 *å konstruere komposisjon for strukturbilder
 *teknikker for å lage struktur
 *du maler 5 store bilder på lerret

Strukturpasta lager elementene i komposisjonen som holder formen godt. Formen gir leken av lys og skygge.
Strukturbilder har volum. Volumet som vises i maleriene oppleves spesielt og vakkert! Malerier med struktur dekorerer fint hus.

1)Du lærer praktisk kunnskap om komposisjonen: hvor man kan plassere komposisjonssenter, hvordan man lager aksenter, monofarget og flerefarget omgivelse.

2)Videokurset består av 6 videoer med veiledning. Filmkamera er stilt over lerretet( ikke på side fra lerretet), slik at kursdeltaker kan se alle detaljer på lerretet og hvordan kunstner maler, holder og jobber med instrumenter.

3)Du får profesjonell tilbakemelding i lukket gruppa på fb Art-kurs med Svetlana Rezvaya. Du får alle linker til videoundervisninger med en gang for å fordele kurstiden selv.

4)Utstyr: AKRYL OG STRUKTURPASTA.  Du trenger ikke å kjøpe en strukturpasta som koster dyrt. Du lærer å lage den av stoffer som koster ca 100 – 200 kr. Størrelse og format på lerret velger du selv.

5) Online opplæring. Du kan lære å male bilder etter VIDEOkurs hjemme, på hytta, hvor som helst, og når som helst. Du klikker på linkene til undervisningene som du får på e-post. For å forstå bedre kan du spole video tilbake og se igjen og igjen, og igjen inntil informasjonen bosetter seg i hodet ditt og du kan gjengi det på ditt lerret.

Det er spennende å lage fine dekorative bilder ved hjelp av enkelt utstyr og materialer.
Du lærer interessante metoder for å nå kontrast og dynamikk i abstrakt strukturmaleri.
På kurset får du kunnskap og maler flere bilder i den stilen. Meld deg på!

Meld deg på kurs!

 

Share This: