Videokurs – Tur med kjæresten

Videokurs: Tur med kjæresten!

Videokurs i stil IMPRESjONISME med akryl. Motiven er Tur med kjæresten! Det er en natt smug eller park. To kjærester går tur og de er så lykkelige!
Pris: kr 1400,-
Bestill videokurs NÅ:    www.maleriarenaer.com kontakt

Å male etter den videoen får du erfaring med:

 *Å male bilde med akryl i stil IMPRESjONISME

*Jeg viser og forklarer deg trinn for trinn hvordan å male maleriet med akryl: 1- å lage bakgrunn, 2 – legge komposisjon på lerretet, 3 –  å lage lys og skygge i komposisjonen, 4 – å jobbe med detaljer, og se på hele komposisjonen og balansere den, 5 – å jobbe med palettkniv og pensel.

*Du kan male bildet når som helst  og hvor som helst. Du sitter hjemme eller på hytta å maler etter videoen. For å forstå bedre kan du trykke på pausen, spole video tilbake og se igjen.

*Jeg tar kontakt med deg i løpet av 24 timer på telefonen eller e-posten og forklarer deg hvordan du får videoundervisningen. Du kan bruke den videoen i 12 mnd!

Bestil videokurs NÅ:   www.maleriarenaer.com kontakt

Husk  at du er beskyttet 100 % ved en garanti om at du vil få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd. Det betyr at hvis undervisningen ikke gir  deg  kunnskap har nytte av, kan du skrive til meg innen 14 dager etter kjøpet og be  om å få pengene tilbake

Bestill videokurs:  www.maleriarenaer.com kontakt

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Share This: