Rask skisse(27.mars-29.mai 2018)

Hei! Jeg heter Svetlana Rezvaya, kunstner og lærer.
Mange har lyst til å tegne, men vet ikke hvordan  de skal begynne. Jeg har laget et online treningskurs i sketch eller raske skisser som hjelper deg å løse dette problemet. Det er 10 undervisninger på nett (YouTube) i en lukket gruppe, onsdagene kl20. Direkte undervisningene på nett skal  jeg ta opp for å sende deg lenken til undervisningen etter på. Det er en god måte å repetere emne og øve flere ganger.
Jeg skal i løpet av tre undervisninger vise og forklare deg trinn for trinn  hvordan  du kan begynne å tegne. Du skal bruke penselmarker og skisseblokk. En penselmarker  er  ikke en vanlig marker, men en pensel som  kan lage et bredt spektrum av linjer. Skisseblokken  kan være av størrelse A5, selvfølgelig ulinjert, fordi linjene vil forstyrre skissene dine.
Neste 7 undervisninger inneholder avanserte kunnskap. Vi skal  tegne ulike objekter med liner M og S, studere «Tre-lagsteori», rytme i komposisjonen, mennesker som ser dynamisk ut og med fine detaljer.

Du vil lære på kurset 27.mars -29. mai 2018 (tirsdagene kl 17):
1)Grunnleggende metoder i skisse for å tegne raskt
2)Å tegne planter med penselmarker
3)Å tegne mennesker med penselmarker
4)» Tre-lagsteori»
5) Rytme i komposisjonen
6) Å tegne en by

Kurset (10 undervisninger) koster 2500 kr

BESTILL VIDEOKURSET før 13.mars  2018 FOR   2000 kr

  Klikk på: BESTILL NÅ!  Skriv  fullt navn, telefonnummer og e-post.

Jeg tar kontakt med deg i løpet av 24 timer på telefonen eller e-posten og forklarer deg hvordan du får online undervisningen.
Du kan bruke kurs- videoene( 10 stk) i løpet av 12 mnd etter siste undervisningen!

BESTILL NÅ!

I kurset får du:

  1. Både teoretiske og praktiske kunnskaper om å lage raske skisser.
  2. Du skal lære metoder og teknikker ved å jobbe med penselmarker, tegne planter og mennesker. På slutten av hver time får du hjemmeoppgaver for å trene på og repetere det
    du har lært.
  3. I hver time viser jeg skisseteknikker, forklarer  hvordan man kan tegne med penselmarker .    Vi trener på lærestoffet sammen ved å lage skisser .
  4.  Gjennom dette kurset  lærer du  å lage raske  skisser av  det  du kan se rundt deg hjemme og ute, i parken og i skogen.
  5. Du kan fotografere  skissene dine, legge bildene ut på Facebook i Gruppen «Art-kurs med Svetlana Rezvaya» . Jeg skal kommentere  skissene dine.
  6. Undervisninger går på nett(YouTube) i en lukket  fast gruppe. Du får lenken til undervisningsopptak hver gang uansett du skal være i direktesendingen eller slipper  noen av dem. Du kan studere hjemme, på hytta, hvor som helst, og når som helst.

     For å forstå bedre kan du spole video tilbake og se den igjen og igjen.

Share This: