Online kurs Rask skisse med penselmarker(10 undervisninger)

Online kurs

Rask skisse med penselmarker
(10 undervisninger)

Pris: kr 2500,- 

Undervisningene er på nett. Jeg kan sende deg lenken til undervisningen hver onsdag kl 17 på e-post eller du kan få alle linkene til videoene med en gang. Du kan se undervisningene, repetere emne og øve flere ganger.
Skissekurs er ikke direktesendinger. Kurset består av 10 undervisninger som videoer. Videoene beholdes på videoplattform. Kursdeltaker får lenken til videoundervisning på e-post og kan lære skisse etter videoen når som helst. Det er ikke direktesending.

Tilgang til kurset i 6 mnd.

Meld deg på nettbasert kurs! »

Du lærer på kurset

Rask skisse med penselmarker:

Jeg skal i løpet av tre undervisninger vise og forklare deg trinn for trinn  hvordan  du kan begynne å tegne. Du skal bruke penselmarker og skisseblokk. En penselmarker  er  ikke en vanlig marker, men en pensel som  kan lage et bredt spektrum av linjer. Skisseblokken  kan være av størrelse A5, selvfølgelig ulinjert, fordi linjene vil forstyrre skissene dine.
Neste 7 undervisninger inneholder avanserte kunnskap. Vi skal  tegne ulike objekter med liner M og S, studere «Tre-lagsteori», rytme i komposisjonen, mennesker som ser dynamisk ut og med fine detaljer.

Kurs Rask skisse med penselmarker (10 undervisninger)

Undervisning 1. Grunnleggende metoder

Undervisning 2. Planter

Undervisning 3.Mennesker

Undervisning 4.Teorien om tre sjikt eller lag. Første lag

Undervisning 5.Figur av mennesker med liner M

Undervisning 6. Mennesker i andre lag av komposisjonen

Undervisning 7. Ulike objekter med en tynn liner

Undervisning 8. Tredje sjikt med en tynn liner S

Undervisning 9.Samhandlingen mellom objekter i det samme laget og mellom de ulike lagene. Rytmen

Undervisning 10. Skisse av byen i tre lag

I kurset får du:

  1. Både teoretiske og praktiske kunnskaper om å tegne raskt.
  2. Du skal lære metoder og teknikker ved å jobbe med penselmarker og liner. På slutten av hver time får du hjemmeoppgaver for å trene på og repetere det du har lært.
  3.    Vi trener på lærestoffet sammen ved å lage skisser .
  4.  Gjennom dette kurset  lærer du  å lage raske  skisser av  det  du kan se rundt deg hjemme og ute, i parken og i skogen.
  5. Du kan fotografere  skissene dine, legge bildene ut på Facebook i Gruppen «Art-kurs med Svetlana Rezvaya» . Jeg skal kommentere  skissene dine.
  6. Undervisninger går på nett i en  fast gruppe. Du får lenken til undervisning hver onsdag kl 17. Så kan du utføre hjemmeppgaver etter undervisningen med en gang eller i løpet av 1 uke. Du kan studere skisse etter videoundervisningene hjemme, på hytta, hvor som helst, og når som helst. For å forstå bedre kan du spole video tilbake og se den igjen og igjen.                                                                                              Meld deg på kurset nå!

Jeg tar kontakt med deg i løpet av 24 timer på telefonen eller e-posten og forklarer deg hvordan du får online undervisningen.
Tilgang til kurset: 12 mnd

  

Husk  at du er beskyttet 100 % ved en garanti om at du vil få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd. Det betyr at hvis undervisningen ikke gir  deg  kunnskap har nytte av, kan du skrive til meg innen 14 dager etter kjøpet og be  om å få pengene tilbake

Hilsen fra Svetlana Rezvaya

Vigdis Indbjør Kjempekjekt å være med på kurset på nett, jeg syns det var utrolig lærerikt og det har fått meg til å tenke annerledes , spesielt dette med formdannende tegninger, dette å klare og formidle det vi ser. Supert.Gler meg til fortsettelsen. Du er flink til å lære fra deg Svetlana, så dette kurset vil jeg anbefale til alle enten de har tegnet eller ikke. Et flott redskap for å komme i gang.?

© 2020 Svetlana Rezvaya | Personvern    Kursdeltakerne om kurset

Share This: