Online abstrakt kurs med pensel, blekk, akryl

Online abstrakt kurs med pensel, blekk, akryl (3 undervisninger)

Tilgang til VIDEOKURS 3 mnd

Pris: 2500 kr

Hovedideen er spontanitet, frihet og plutselighet og utviklingen av intuisjonen.
Du lærer teknikker ved å male bilder og undersøker virkeligheten –det ytre og det indre ved hjelp av å male maleri. Du møter deg selv på en ny måte gjennom å utvikle fantasi, mot følsomhet og selvrespekt.

Kurset har praktisk kunnskap uten intensiv teoretisk kunnskap. Dette kurset anbefales til dem som liker fargebevegelse, liker å oppleve gleden å male bilder og vil få nye impulser i maleriutviklingen. Du vil se med  dine øyne hele prosessen for å lage maleriet. Hver bevegelse av hånden vil bli kommentert av din personlige lærer.
For å forstå bedre kan du stoppe video, spole tilbake og se igjen, og igjen, flere ganger. Det blir gøy og ikke kjedelig på kurset med kreativ lærer! Meld deg på!

Du får link til undervisning på e-post, maler bilde etter video, fotograferer og legger bilde ut i lukket fb gruppa Art-kurs med Svetlana Rezvaya  for å få tilbakemelding og stille spørsmål til kunstner.

Meld deg på videokurs!

Deltakerne får innføring i bruk av materialer og utstyr, samt forskjellige metoder. Hver undervisning går med lærerens demonstrasjon og forklaring av teknikker. Kursdeltakerne øver teknikkene ved å male bilder.

Husk  at du er beskyttet 100 % ved en garanti om at du vil få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd. Det betyr at hvis undervisningen ikke gir  deg  kunnskap har nytte av, kan du skrive til meg innen 3 dager etter kjøpet og be  om å få pengene tilbake .

Materialer/liste sendes etter påmelding. Vi trenger blekk/ ink i  2-3 varme og 2-3 kalde farger. Sjekk blekk i kunstbutikk eller på nett på forhånd og meld deg på kurs!( Spør meg om nettadresse for å bestille blekk).

 

Share This: