Akvarellkurs Vinterlandskap

Akvarell:    Vinterlandskap

Hvordan å male landskap med akvarell ?

Videoundervisning av Svetlana Rezvaya
I den videoen får du vite hvordan du kan male vinterlandskap med tre akvarellfarger, to pensler og et plastkort.
VIDEOEN KOSTER NOK 600

BESTILL NÅ: 

DU TRENGER bare:

akvarellpapir A5, pensler nr.0-1 og nr.4-6, plastkort, to glass vann, akvarell ( 3 farger), plastpalett, klut.

  DU KAN MALE ETTER DEN VIDEOEN OG PRAKTISK KUNNSKAP
Du får erfaring  med akvarell ved  å lage blandinger på paletten og jobbe med penslene og PLASTKORTET.
Ved å male vinterlandskap  slik  kurset viser deg vil du få  stor  glede av  å male med akvarell, lage et  flott maleri og  bli stolt av deg selv  over å ha lært nye teknikker.
Du kan studere hjemme, på hytta, hvor som helst, og du vil alltid være sammen med din personlige lærer.

Du kan øve når som helst: morgen, ettermiddag, kveld, natt, på hvilken som helst dag, og du vil alltid være med din personlige lærer.

Du vil se med  dine øyne hele prosessen for å lage maleriet. Hver bevegelse av hånden vil bli kommentert av din personlige lærer.
For å forstå bedre kan du spole tilbake og se igjen, og igjen, og igjen inntil informasjonen bosetter seg i hodet ditt og du kan gjengi det på papiret.

Videoen koster  NOK 600 . Den  er billig fordi jeg vil at mange skal prøve denne undervisningen og  få anledning til å vise sitt  talent  som maler. Prisen på dette kurset  vil stige om noen dager.
Bestill videotimen ” Vinterlandskap”.   Skriv ditt navn, telefonnummer og e-post.
Jeg tar kontakt med deg i løpet av 24 timer på telefonen eller e-posten og forklarer deg hvordan du får videoundervisningen. Du kan bruke den videoen i hele livet.
Husk  at du er beskyttet 100 % ved en garanti om at du vil få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd. Det betyr at hvis undervisningen ikke gir  deg  kunnskap har nytte av, kan du skrive til meg innen 3 dager etter kjøpet og be  om å få pengene tilbake .
Ikke betenk deg, si ja nå !
Du bør å bruke onlineundervisning for å lære  og male landskap –
Bestill  den videoundervisningen nå:
 Med vennlig hilsen fra Svetlana Rezvaya.
P.S. Lykke til med onlinelæringen!

 KOMMENTARER OM VIDEOUNDERVISNINGEN MIN

Vigdis Indbjør Jeg har fulgt med på alle sendingene Svetlana har hatt på nett og det har vært utrolig lærerikt , vi har fått lært så mye og dette er en fin måte å tilegne seg teknikker innen tegning og maling, så til deg som har lyst til å være med, meld deg på du har alt å tjene på det. Tusen takk til deg Svetlana som har latt oss få være med på dette, et fantastisk flott kurs av en flink lærer og kunstner.

Zarina Anisimova Takk for undervisning, Svetlana! Det var avansert, jeg gjorde så godt jeg kunne

Du er jo bare helt fantastisk, så flott å se på din teknikk, men dette var ikke lett, fulgte så godt jeg kunne og slik ble resultatet mitt, denne må det trenes på mange ganger. Din Iris var jo bare helt perfekt Svetlana,men legger ut min selv om dette var utrolig vanskelig. Vigdis Indbjør

Kirsten Lid Jeg var inne på nettet for å se kurset ditt i oljemaling. Jeg maler bare akvarell men jeg var imponert over hvor flink du er å undervise. Virkelig lærerikt for nybegynnere.

 Inger Kühn 1000 tak for undervisning!

Tusen takk Svetlana for fine kurskvelder, og innspirasjon til å tegne… Blir nok å fortsette nå.. Du er flink lærer. Mvh Gerd.

Dyktig minikurs i tegning ….enkel og flott teknikk for de som vil prøve seg. Vidgdis Østmo

Legger ut noen av skissene på direkten, litt vanskelig å danne form, det ble planter/trær, men furua var det vanskelig å få til å ligne på en FURU Hørte deg veldig godt i dag og du verden så kjekt det er å følge deg. ?Utrolig lærerikt. Vigdis Indbjørn

Tegne med bruchpensel er helt nytt for meg, men tusen takk til deg Svetlana for mange flotte tips og så regner jeg med at øvelse gjør mester, gler meg til onsdagskvelden . Vigdis Indbjørn 

Morsomt med kurset. Er veldig ute av tegne-trening merker jeg. Har gjort noen lekser fra 1. kursdag siden jeg ikk var med da for å «catche up». Tone Ballo 

 Vigdis Indbjør Utrolig inspirerende og motiverende, glemmer tiden og alt rundt seg når en holder på, en flott form for avkobling og så håper jeg teknikken kommer seg etter hvert. Tusen takk igjen for et flott kurs.

Vigdis Indbjør Kjempekjekt å være med på kurset på nett, jeg syns det var utrolig lærerikt og det har fått meg til å tenke annerledes , spesielt dette med formdannende tegninger, dette å klare og formidle det vi ser. Supert.Gler meg til fortsettelsen. Du er flink til å lære fra deg Svetlana, så dette kurset vil jeg anbefale til alle enten de har tegnet eller ikke. Et flott redskap for å komme i gang.?

Tone Ballo Kurs på utube med Svetlana Rezvaya «Raske skisser». Tegnearmen trenger trening og må holdes vedlike. Morsom teknikk i skissekurset og frigjørende. Uvant for meg å tegne etter foto da jeg i min skolering hadde strenge rammer og alltid tegnet etter modell/stilleben. Laget disse med tusj. Sjekk ut kurset på Utube

Gerd Johanne Sanden Hei Svetlana. Jeg kunne ikke tegne noe som helst før kurset, Synes det erskumelt å legge ut mine tegninger. Men måtte nå gjøre det. Synes jeg har lært en hel masse. Har mala en del bilder i akryl og olje, men har bare mala etter andre bilder og ser nå at jeg tør prove meg på egne bilder etter tegnekurset…Men det beste av alt er at jeg har lyst til å tegne mere… Du er flink til å lære bort synes jeg. Tusen takk for alt du har lært meg, Gleder meg til å forsette…..mvh Gerd.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Share This: