Akvarellkurs i Torrevieja/Alikante med Svetlana Rezvaya

Akvarellkurs  i Torrevieja/ Alicante  uke 44 oktober- november 2019

Påmeldingsfrist  30. september 2019

Lær å male malerier med akvarell!

Kurskoordinator – Cristina Vendelsen

Kunstner og lærer – Svetlana Rezvaya

Kursadresse: Calle del Galeon 4, 03182 Torrevieja, Alicante, Spania
Pris: 3000 NOK

Språk: norsk

Materiell er inkludert i prisen.

Du lærer å male med akvarell i 3 dager (18 timer).  Vi samler 2 grupper.

  1. gruppa:  29, 30, 31 oktober 2019
  2.  gruppa: 1, 2, 3 november 2019

Tid: kl 10 – 16 / alle dager/

Frist: 30. september 2019

Materialer  og enkel lunsj er inkludert I prisen!

Pensler, maling, papir, vann er et enkelt sett for å male bilder, men veldig magisk når du får vite hvordan man kan jobbe med akvarell.

I løpet av kurset får du kunnskap og teknikker i akvarellmaling . Svetlana vil dele med deg sin erfaring som ikke står i bøker, lære deg å velge teknikken som passer til motiv, vise deg interessante profesjonelle triks.

Du vil ha litt moro og bli kjent med ulike effekter som gjør akvarell levende og uttrykksfulle. Vi lærer å male landskap og planter. Teknikken a la prima lar deg avsløre all skjønnhet og lyshet i akvarell. Vi lærer å male raskt og bruke akvarell i ett lag.

Du kan se mer det vakre rundt deg ved å lære botanisk illustrasjon. llustrasjoner er viktige virkemidler i visuell kommunikasjon.

Om kursholder:
Svetlana Rezvaya, kunstner og lærer, har sin kunstfaglige utdannelse fra Russland (1997 – 2000). Hun er i tillegg utdannet lærer ved universitetet i 1986. Svetlana holder malekurs både offline og online i ulike teknikker i Oslo. Hun har Youtube kanal – Svetlana Rezvaya. Der kan man se hennes 70 videoer for å lære grunnleggende kunnskap i kunst, å male og tegne etter videoene. Kursdeltakerne er fornøyd med Svetlanes lærerike undervisninger.  www.maleriarenaer.com

Uttalelser  

Det har vært en glede å gå på malekurs med Svetlana som lærer. Hun holder kvalitetskurs! Pedagogikken og nivåtilpassingen er gjennomtenkt. Teknikkene blir demonstrert og forklart på en enkel og klar måte og hun bygger opp selvtilliten hos elevene. Du klarer å male et bilde! Kunst har et universalt språk og kunst knytter oss sammen på tvers av menneskeskapte grenser.
Jeg opplever at det er utfordrende og sunt for hjernen å lære noe helt nytt og følge drømmen. Det er sant det Svetlana sier i e-boka hennes som er på nett: Hvis du skal følge din drøm om å male, så trenger du to ting. Det er riktig utstyr og en god lærer. Svetlana er en god lærer!  / Mark Swinburne Rødseth

Meld deg på kurs nå!

Akvarellmaleriene av Svetlana Rezvaya

Share This: