Malekurs Spontant maleri: akryl, akva. blekk med Svetlana Rezvaya

Malekurs  Spontant maleri: akryl, akvarell, blekk med kunstner Svetlana Rezvaya
Du lærer 7 teknikker på kurset og 5 malerier kommer spontant!
Det er spennende å male duftene av blomster og ikke bare bare blomsterform, høstens jazz og ikke bare landskap om høsten. Påmelding (klikk her!)

16 – 18. Mars 2018
Fredag kl 17-20, lørdag og søndag 10-16
Pris: kr 2400,-

Sted: Oslo Malerklubb inngang Briskeby veien ved vinmonopolet, Oslo, Briskey

Kursadresse: Pres harbitz gate 23C, 0259 Oslo

Spontant maleri er et samspill mellom figurasjon og abstraksjon. Hoved ide er spontanitet, frihet og plutselighet og utviklingen av intuisjonen.
Du lærer teknikker ved å male bilder og undersøker virkeligheten –det ytre og det indre ved hjelp av å male maleri. Du møter deg selv på en ny måte gjennom å utvikle fantasi, mot følsomhet og selvrespekt.

Dette kurset anbefales til dem som liker fargebevegelse, liker å oppleve gleden å male bilder og vil få nye impulser i maleriutviklingen. Det blir gøy og ikke kjedelig på kurset med kreativ lærer! Meld deg på!

Påmelding (klikk her!)

Kursinnhold:

Deltakerne får innføring i bruk av materialer og utstyr, samt forskjellige metoder. Hver undervisning går med lærerens demonstrasjon og forklaring av teknikker. Kursdeltakerne øver teknikkene ved å male bilder. De får kreative og interessante oppgaver fra enkelt til komplekst. Hver enkelt deltaker får individuell hjelp av læreren.

Share This: