Kommentar til malekurs på nett

ONLINE MALEKURS
Vigdis Indbjør Jeg har fulgt med på alle sendingene Svetlana har hatt på nett og det har vært utrolig lærerikt , vi har fått lært så mye og dette er en fin måte å tilegne seg teknikker innen tegning og maling, så til deg som har lyst til å være med, meld deg på du har alt å tjene på det. Tusen takk til deg Svetlana som har latt oss få være med på dette, et fantastisk flott kurs av en flink lærer og kunstner.
Zarina Anisimova Takk for undervisning, Svetlana! Det var avansert, jeg gjorde så godt jeg kunne
Vigdis Indbjør Du er jo bare helt fantastisk, så flott å se på din teknikk, men dette var ikke lett, fulgte så godt jeg kunne og slik ble resultatet mitt, denne må det trenes på mange ganger. Din Iris var jo bare helt perfekt Svetlana,men legger ut min selv om dette var utrolig vanskelig.
Kirsten Lid Jeg var inne på nettet for å se kurset ditt i oljemaling. Jeg maler bare akvarell men jeg var imponert over hvor flink du er å undervise. Virkelig lærerikt for nybegynnere.
Inger Kühn 1000 tak for undervisning!

Vigdis Indbjør Takk for flott innføring i grunning , blanding av farger, behandling av lerret før en starter med oljemaling og startstrøkene og planleggingen av en komposisjon, utrolig lærerikt, jeg har fortsatt bare to oljefarger, men fikk med meg veldig mye fra din undervisning . Tusen takk Svetlana.

Gerd Johanne Sanden  Takk til Svetlana Rezvaya for all jobben du har gjort for oss i år. Dine kurs er fantastiske og spennende. Har lært så masse nytt! Ønsker deg og dine En God Jul og Et Godt Nytt År.
Renate Engl Det har vært en kjempefint undervisning , jeg fikk lyst å begynne å med male med oljefarger . Tusen takk for inspirasjon vi sees nesten onsdag
Gerd Johanne Sanden Dette var flott undervisning. …Fikk forklart masse så nå skal jeg prøve meg på å male bildet. Dette er inspirasjon til å fortsette. Tusen takk Svetlana.
Vigdis Indbjør Kjempeflott kurs undervisning i kveld, så kjekt og følge deg, mange grunnleggende regler som ikke kan gjentas for ofte, så nå er det opp til oss hvor mye vi husker, og husker vi ikke blir det repetisjon av videoen. Takk igjen for en lærerik kveld.
Renate Engl Tusen takk , kjempegod online kus gleder meg til nesten onsdag!
Hanne Langli Første gang jeg er på malekurs med deg.(Youtube) Har bare sett på i dag, men har fått mange tips. Skal se på flere «filmer» på yoytybe nå. spennende!

Share This: