Mening

 

 Abstrakt kunst holder fokus på «følelsen».

Abstrakte bilder presenterer ikke noe bestemt ved å ligne dette, men snarere til å gi en opplevelse av noe. De kan fattes i tanken og ikke med sansene.

Her kan du se noen minimalistiske abstrakte bilder som fokuserer på figurer og form har et neofuturistisk preg: «Plastiske bevegelser»,»Stemning»,»Observasjon». De viser bevegelse.

Share This:

4 tanker om “Mening

 1. Gratulerer med denne fine nettsiden og flere uttrykksfulle bilder. Jeg likte umiddelbart Flo og fjære. Det er kanskje det transparente, som hav er og fargene som glir over i hverandre som «fanget» meg – og kanskje det at jeg har et sterkt forhold til flo og fjære og her traff det. Akkurat nå har jeg også sett mye på Taus kunnskap og bildet Ekspessivitet .
  hilsen Reidunn

 2. Hei Svetlana!
  Jeg liker dine abstrakte bilder, særlig to av dem. Den «flo og fjære» er vakker og veldig hyggelig å se på. Også «oppvåkning» er fin, vekker sterke følelser. Det ville være fint å se på dem i full størrelse. Jeg ville være takknemlig for informasjon om din neste utstilling.
  Vennlig hilsen, G.

  • Mange takk for den hyggelige kommentaren.
   Din kommentar gav meg en ide. Kan det være at noen er interessert i å vite noe om hvilke tanker, stemninger og følelser jeg har ønsket å uttrykke i noen av maleriene mine? Jeg deler gjerne.
   Hilsen fra Svetlana

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.